marți, 7 ianuarie 2014

Max Factor Facefinity All Day Fawless fond de ten Review

Bunaa... in sfarsit fac si eu review-ul acestui fond de ten. L-am primit in urma unui concurs pe pagina de facebook Max Factor cam cu o luna in urma inainte de Mos Nicolae-pe la inceputu lunii Decembrie.

Ce spun ei:
Face Finity All Day Flawless 3 în 1 fundație, corectează ca un anticearcan cu finisaj de lungă durată a unui fond de ten lichid, cu SPF 20.
Are corector, baza de machiaj si fond de ten.
Durează toată ziua, oferind un finisaj perfect
Primer oferă o bază netedă pentru rezistenta
Anticearcan corectează pentru un aspect impecabil.
Se gaseste in 6 nuante.
Eu am a 4-a nuanta, adica BEIGE 55 si nu am un ten inchis la culoare... este mediu. Aceasta nuanta este putin mai inchisa decat pielea mea dar imim place cum se vede.

Ce spun eu:
Chiar rezista mai mult decat alte fonduri de ten , iar consistenta lui nu este grasa, doar putin cremoasa. La mine rezista cam 6-8 ore, iar la mine nu prea rezista in general fondul de ten. Nu l-am incercat si peste o baza de machiaj separata, pentru ca este suficienta cea pe care o contine el.
Ce imi place foarte mult la el, este ca se intinde foarte bine, si este nevoie doar de o pompita pentru o aplicare si pentru o acoperire medie. La al doilea strat acoperirea se duce deja spre mare, dar tenul nu devinde incarcat.
La aplicare are un aspect mat usor iluminat.
Desi contine corector, si acopera destul de bine-are o acoperire medie spre mare, zic eu... totusi folosesc si un corector separat unde monstruletii sunt mai incapatanati :D.

El arata asa:
Are pompita, sticuta este dintr-o sticla nu foarte groasa, capacelul este din plastic.
Pretul e in jur de 50 lei.

In pozele de mai jos, am comparat fondul acesta de ten (cel din mijloc) cu fondul de ten Luxe de a Avon (varianta noua) (cel din partea dreapta) si cu un corector Ideal Flawless tot de la Avon ("dunga" din partea stanga).
Am ales sa fac testul acesta pe culoarea neagra pentru ca asa iti poti da seama de adevarata lui acoperire,



Pe culoarea alba pentru a vedea care dintre cele 3 produse are cea mai buna acoperire,



Pe culoarea rosie pentru a ne da seama cum acopera roseata


Si am facut si pe culoarea mov ca bonus :))... e o culoare mai inchisa decat rosu si mai deschisa decat negru asa ca mi s-a parut interesant sa fac si pe aceasta culoare :).




In toate pozele se vede ca fondul de ten de la Max Factor are cea mai buna acoperire.
Si vreau sa specific ca fondul de ten de la Avon este mai gras decat cel de la Max Factor si costa cam 40 lei.

Am vrut sa compart fondul de ten cu fondul de ten Toleriane Teint de la La Roche-Posay insa eu il am intr-o nuanta prea inchisa si testul nu ar fi iesit prea corect, dar totusi am facut o comparatie pe culoarea neagra si intre cele doua.....

Nuanta mai inchisa(dreapta) este La Roche-Posay, iar cea mai deschisa (stanga) este Max Factor.
Pot spune ca acoperirea celor doua este asemanatoare.
Cel de la La Roche-Posay nu are pompita si parca imi place mai mult pentru ca pot scoate cu usurinta si o picatura ca fond de ten.
Cele doua sunt destul de asemanatoare, Facefinity de la Max Factor are o textura mai putin mai usoara si se adapteaza mai bine pielii.
Cel de la La Roche-Posay costa undeva pe la 70-80 lei, iar cel de la Max factor, cum am mai zis costa cam 50 lei.
Eu zic ca nu este cazul sa dati cu 20-30 lei mai mult pe cel de la La Roche-Posay pentru ca All day flawless este un inlocuitor foarte bun.

Si ca un rezumat, dintre cele 3 fonduri de ten: Luxe (Avon-40 lei); Facefinity All day flawless (Max Factor-50 lei) si Toleriane Teint (La Roche-Posay-70/80 lei) recomand varianta de mijloc, Adica All Day Flawless de la Max Factor.

Va arat la final si cum arata pe fata fondul de ten All Day Flawless de la Max Factor.





Sper ca v-am fost de ajutor!

5 comentarii:

  1. interesanta cumparatia si de ajutor! Daca nu as fi avut 4 fonduri de ten incepute, as fi cumparat All day flawless.Am avut ocazia sa il incerc si mi-a placut foarte mul. Se vede bine si pe un ten uscat.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa descriere, si de ajutor ! Eu am pete maronii pe fata si nu gasesc nimic ce sa le camufleze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca sunt foarte pigmentate, acest fond de ten nu cred ca va putea sa le acopere in totalitate. ai incercat fondul de ten de la flormar mat touch? Am auzit caare acoperire mare si este in jur de 40-50 lei

      Ștergere