sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Ma plictisesc, ma machez, testez. Look "retro"

Bunaa!!!! Mai devreme ma plictiseam si m-am decis sa incerc rimelul pe care l-am primit de la Alina ( Mikky Michellee este numele ei pe Youtube).
 Mi-am dat cu rimelul uitandu-ma in oglinda unei truse de farduri Luxe de la Avon. Si am vazut eu o culoare pe care nu o folosesc prea mult, si zic... ia sa imi dau cum ea pe pleoapa sa vad cum arata :)). Cum in pliu nu avea o terminatie, am mai aplicat o nuanta, si pentru ca mi-a placut cum arata am pus si un maro mai inchis in coltul extern , un roz deschis pe arcada pe care l-am schimbat cu un creion mat alb si gata joaca ;)). Pe buze am folosit un ruj rosu de la Lady's . Pozele de mai jos nu sunt foarte clare pentru ca le-am facut cu telefonul neavand baterii la camera :(. Sper sa intelegeti ceva si sa va placa :D.





Am uitat sa mentionez, ca pentru un look complet am aplicat si o pudra stralucitoare si mi-am conturat putin fata cu o crema bronzanta.... Asta asa, ca sa fie joaca completa ;)). Mi-a placut mult ce a iesit in realitate, pentru ca in poze nu se vede prea bine, si imi pare rau :(... dar acest post nu era "pe lista" ;)).
Am folosit produsele de mai jos:
Pudra compacta stralucitoare Glimmer Glam de la Colortrend, Avon

Gelul bronzant pentru fata Avon Glow


Paleta cu farduri de pleoape Luxe de la Avon in nuanta Glamorous Roses


Culorile le-am folosit astfel: Pe pleoapa superioara am pus culoare din stanga (verticala), am blenduit-o cu nuanta de jos (orizontala), in coltul extern am folosit culoarea din dreapta (verticala) , pe jumatatea exterioara a pleoapei inferioare am folosit atat culoarea de sus (orizontala) cat si culoarea din pliu, iar pe arcada am pus rozul din mijloc, dar avand sclipici nu mi-a placut cum se vede si am pus peste un creion alb de la Ada. Am pus si pe sprancene nuanta de maro de jos pentru ca era mata, si desi nu pare a fi o nuanta potrivita pentru sprancene, s-a vazut destul de ok.

Am folosit si o pensula de la Giordani gold (cea aurie) si una in colt dintr-un set no-name care este foarte bun



Rimelul de la care a pornit toata treaba este acesta: 2FX Mascara de la Oriflame

Pentru ca atunci cand am facut pozele nu am mai gasit creionul alb si rujul de la Lady's nu le-am pozat, dar in locul rujului am facut poza nei mostre de ruj intr-o nuanta foarte asemantoare.
Aceasta este mostra rujului  Giordani Gold Voluptous, insa nu stiu nuanta :D
In poza oricum se vede roz, desi el este rosu, dar am folosit lumina artificiala si nu e cea mai buna pentru poe exacte :).

Sper ca v-a placut rezultatul plictiselii mele. Enjoy!!!

4 comentarii:

  1. Ti-a iesit un machiaj foarte simplu si usor de purtat, imi place ! Acum te-am descoperit, ma bucur ca mi-ai spus sa te vizitez. Cu pasi mici, dar siguri, vei inainte si vei avea un blog minunat.
    Incearca sa adaugi GFC, pentru a te putea urmari mai usor , pt a ma abona la blogul tau.
    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru sfat si Bine ai Venit ;)). M-am apucat deja sa mai modific cate ceva . Sper sa gasesti articole interesante pe blogul meu, cum gasesc si eu pe al tau!!

    RăspundețiȘtergere