vineri, 24 aprilie 2015

Unboxing Oriflame C5/2015

 Salut. Deși s-a terminat campania 5, eu abea azi am primit comanda așa că postez și unboxingul.  
 O să încep cu setul de ustensile de bucătărie Green. Este un set format dintr-o lingură, un polonic, o paletă și un suport pentru cele 3 unelte, ce se poate fixa pe perete. Toate sunt verzi și sunt făcute din plastic. Au venit ambalate într-o cutie verde de carton. Preț de catalog: 19.99 lei.

 




  Tot ca ,,ustensile", dar de data asta pentru față, am avut în comandă un set de bureți pentru aplicarea fondului de ten. Sunt 4 bureți din cauciuc în set. Preț de catalog: 5.99 lei.

 
 Acum o să trec la produse cosmetice: 
fond de ten anti-îmbătrânire Giordani Gold, nuanța natural beige. Recipientul este din sticlă, are pompiță din plastic și vine într-o cutie de carton. Are 30 ml de produs. Preț de catalog: 29.99 lei. 


 Apă de toaletă Eclat Homme. Știu parfumul și miroase bine, ușor dulce. Are 75ml. Preț de catalog: 54.99 lei.


 Cremă de față cu extract din struguri Love Natures. Recipientul este din plastic și nu vine în curie, dar crema are o folie de protecție. Cantitate: 50ml. Preț de catalog: 11.99 lei. 
 Demachiant exfoliant pentru curățarea tenului cu extract din struguri Love Natures. Tub din plastic. Cantitate: 125 ml. Preț de catalog: 13.99 lei.



 Grl revigorant pentru igiena intimă Feminelle. Recipient cu pompiță, ambele din plastic. Cantotate: 300 ml. Preț de catalog: 14.99 lei.
 
  
 Acestea au fost toate produsele. 


 Catalogul și mini broșura campaniei 6:

 Toate produsele au fost pe comandă. 
Dacă vrei să devii consultant Oroflame, nu ezita să îmi ceri ajutorul. 
 Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu