joi, 5 februarie 2015

Manechiura traditionala - Manechiura balcanica

Hello. Am revenit si am zis ca primul articol dupa o pauza lunga sa fie ceva mai special, asa ca am ales sa va arat o manechiura draga mie, o manechiura de suflet. Ce este asa special la manechiura aceasta? Pai este traditionala si de asta imi este asa draga. Cu aceasta manechiura am intrat in noul an, 2015, atunci fiind si prima data cand am facut-o. Pentru aceasta manechiura, am fost inspirata de aceasta cana, si inca una pe care nu am pozat-o ale iubitului meu:



Primul pas dupa aplicarea bazei este aplicarea unui lac de unghii alb in 2 straturi pentru o buna opacitate.


Iar acum incepe joaca:  Pentru primul model, trebuie sa trasam un "v" cu oja neagra pe mijlocul unghiei. Pentru asta vom avea nevoie de un punctator, sau o scobitoare.


In stanga si in dreapta trasam 3 linii: rosu,negru,rosu (dinspre model spre exterior)


Lacuim unghia cu un lac de unghii transparent, si primul model e gata.

Pentru al doilea model trebuie sa facem cateva romburi. Incepem cu un romb pe mijlocul unghiei, in partea de sus, pe care il facem din buline negre tot cu ajutorul unui punctator sau a unei scobitori.


Pornind de la acest prim romb, mai facem 2 in lateralele lui, pe care le legam de baza de jos a primului romb. Terminam si al doilea model, punand cate o bulinuta rosie in fiecare romb.



 Dupa ce se usuca, aplicam si peste acest model un lac de unghii transparent, si gata. Eu am alternat aceste 2 modele, din 1 in 1, adica pe o unghie am facut primul model, pe urmatoarea unghie al doilea model, apoi iar primul model si tot asa.

Sper ca v-a placut ideea mea de manechiura. Daca o incercati, va rog sa imi lasati poze pe pagina mea de facebook: https://www.facebook.com/pages/Xtinna-Beauty-Blog/634934339896560?sk=info&tab=page_info&edited=name

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu