duminică, 22 februarie 2015

Philips HP8309 hair straightener review

  Bună. Revin cu un review pentru placa de păr Philips HP8309 easy straight and shine. Această placă de păr am primit-o de la iubitul meu de Crăciun. Știa că îmi doresc o placă de păr nouă, deoarece cea veche nu mai funcționează, așa că singur singurel, a căutat și a ales această placă de păr. Perfectă alegere. Mă bucur că nu mi-am achiziționat eu o placă de păr, pentru că nu știu dacă aș fi ales placa aceasta, și ar fi fost mare păcat, pentru că ea îmi oferă ce alte plăci folosite de mine nu mi-au oferit, și despre asta o să scriu puțin mai jos.


  Luând-o cu începutul, o să încep cu descrierea și caracteristicile, și apoi o să vă spun de ce îmi place mie atât de mult. 


  În primul rând, are plăci ceramice pentru o alunecare ușoară și pentru a conferi strălucire părului. În doar 60 de secunde, ajunge la temperatura sa maximă, de 210 grade Celsius.
Are cablu rotativ pentru a permite utilizarea aparatului, evitând încurcarea cablului, care are 1,8m.
Tensiune universală pentru a obține companionul de călătorie perfect.
Are un buton pentru blocarea plăcilor, în cazul în care vrem ca placa să ocupe cât mai puțin spațiu.Are și un buton on/off, iar când placa este pornită, la fel va fi și ledul verde, care se va stinge imediat ce aparatul trece in modul off.Plăcile sunt dinacelea înguste, și sunt eficiente pentru toate tipurile de păr: scurt, mediu, lung.


Placa a venit cu garație internațională de 2 ani.


  Acum, de ce îmi place mie atât de mult? În primul rând, am rămas șocată când am pus prima dată placa în păr, pentru ca pur și simplu mi-a alunecat pe lungime, fără să o simt. Fiind obișnuită cu plăcile încercate în trecut,  care pentru mine reprezentau un chin, și le foloseam rar pentru că trăgeau firele de păr, când am început să mă îndrept cu aceasta, am avut o oarecare reținere ca să nu mă doară. Nici gând! M-am bucurat enorm, pentru că acum este o plăcere să îmi îndrept părul, mai ales că durează și foarte puțin.
  Deși ei spun că durează 60 de secunde pentru a se încălzi, eu âncep să o folosesc cam la 30 de secunde după ce o pornesc, pentru că deja este încălzită și îmi pot începe aranjarea. O folosesc atât pentru îndreptat părul, cât și pentru bucle și onduleuri.
  De curând am descoperit, cum, cu ajutorul acestei plăci pot să stau fără să îmi spăl părul o săptămână, și în același timp să îl am și aranjat, și cu volum. Țin să specific, că dacă nu folosesc placa, mai mult de 3 zile, maxim 4 nu pot sta fără să îmi spăl părul. Și, să vă povestesc, cum în doar 30 min/săptămână, am părul aranjat tip de 7 zile.
 Totul a început când, a 2-a zi după ce mi-am spălat părul, am vrut să „mă joc” și să îmi fac bucle cu placa și cu un creion, iar asta mi-a luat cam 15 minute, având în vedere că am părul mediu spre lung. „Tehnica” este foarte simplă: Îmi peri bine părul și îl separ. Iau o șuviță de păr, mai dau cu peria peste dacă simt nevoia, o răsucesc pe un creion, pun placa încinsă peste păr, și în 3 secunde, bucla este gata. Am grijă să trec peste toată porțiunea de păr răsucită.Și asta e tot. Suvițele pe care le iau sunt de diferite mărimi, urmând ca pe majoritatea să le desfac trecând mâinile prin păr.  Fără să folosesc vre-un produs de îngrijire, aceste bucle au rămas intacte 2 zile, și mai rămâneau, dar am vrut să îl îndrept. Așa că după 2 zile și 2 nopți de bucle perfecte, m-am apucat să îmi îndrept părul, direct, fără să trec peria prin el el înainte, pentru a vedea cum se descurcă cu îndreptatul buclelor. Tot 15 minute mi-a luat ca să trec de la o extremă la alta.  Am obținut imediat  un păr drept perfect, plin de volum pe care îl ador. Nici o placă pe care am folosit-o în trecut nu mi-a îndreptat părul așa de bine, ca să nu mai zic că și într-un timp așa scurt. Mai vreau să precizez că nu după îndreptare, părul nu va arăta ca o mătură.
  În pozele de jos, puteți vedea că într-adevăr, părul meu are o strălucire sănatosă, și înafară de șampon, apă, praful din atmosferă și placa de păr, nu s-a atins nimic altceva de el, și pozele au fost făcute în a 4-a zi de la spălare.

După ce l-am îndreptat, părul mi-a ai rezistat 5 zile până să îl spăl, timp în care a stat perfect drept. Cu un șampon uscat se mai poate prelungi încă o zi spălarea.

  În concluzie, eu sunt foarte mulțumită de această placă, de păr, este perfectă pentru mine, o ador, și dacă aș fi să aleg acum o placă, pe aceasta aș alege-o. O recomand tim tot sufletul.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu