sâmbătă, 12 iulie 2014

Par gras? Am o sugestie

Salut. Am revenit cu o postare despre par. Cu mult timp in urma nu aveam parul gras si puteam sa il las nespalat si o saptamana ca nu devenea insuportabil, insa cu timpul parul a inceput sa mi se inrgrase astfel, ca nu mai rezista nici 3 zile nespalat. Eu am crezut ca mi se ingrasa din cauza ca incepusem sa il spal mai des chiar daca nu era nevoie. Informandu-ma despre chimicalele si substantele nocive din prodsele cosmetice, am inceput sa folosesc doar produse necesare,si astfel renuntand si la produsele de ingrijire a parului (asti, tratamente etc.). Am folosit doar sampon si intr-o zi mi-am dat seama ca trecusera 6 zile iar parul meu abea incepuse sa se ingrase si de atunci nici nu m mai pus alte produse in par. Tin sa mentionez ca o data cu renuntarea la produsele de ingrijire a parului am schimbat si samponul. Mai jos pteti vedea produsele ce le foloseam inainte de schimbarea aceasta pe care am facut-o. De-a lungul timpului am folosit o gramada de produse, marci si sortimente.Produsele pe care le vedeti mai jos mi-au placut la timpul lor, mai ptin sprayul de la Oriflame pentru stralucire care nu face nimic, iar masca de par parca imi ingrasa si mai mult parul.

Acesta este samponul pe care il folosesc acum.
Avon natural 2 in 1 shampoo & conditioner cranberry & honey
 
Acesta este samponul pe care il foloseam inainte
Oriflame hairx volume boost shampoo

Celelalte produse pe care le foloseam
Oriflame hairx gloss booster spray (in stanga) si Avon advance techniques power straight spray (in dreapta)

Avon planet spa hot hair oil (in stanga), Oriflame milk&honey hair mask (in centru) si Oriflame hairx olue boost leave-in conditioner (in dreapta)

 Si in concluzie, sugestia mea este sa renuntati la a mai folosi o gramada de produse care din punctul meu de vedere, fac mai mult rau decat bine.Va sfatuiesc sa folositi produse naturale cuparate au facute in casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu