luni, 17 februarie 2014

Cum imi indrept parul fara placa.

Buna fetelor. Astazi am revenit cu o nousa postare, aratandu-va cum imi indrept parul fara placa de par. Am tot vazut tutoriale de incretin/ondulat parul, insa cele pentru indreptat parca nu sunt asa dese. Oricum, am zis sa va arat si metoda mea.

In primul rand ma spal pe cap, si elimin surplusul de apa. In al doilea rand descurc bine parul.
Dupa ce am urmat acesti pasi (pe care ii fac oricum fie ca imi indrept parul sau nu), aplic un spray pentru protectie termica de la Advance Techniques - Avon (100 ml - cam 10 lei). Am grija sa aplic sprayul bine pe tot parul, insa nu foarte mult pentru ca desi nu voi folosi placa, voi folosi  uscatorul de par .



Dupa ce mai perii o data parul , pulverizez pe deasupra parului spray-ul pentru indreptarea parului tot de la Advance Techniques - Avon (100 ml, tot cam 10 lei).


Dupa ce mai periez parul , usuc putin parul cu feonul.



Pentru un rezultat mai bun, impart parul in suvite si aplic pe fiecare dintre acestea spray-ul pentru indreptat. Apoi cu aceasta perie rotunda si mare de la Avon (15-18 lei) si cu feonul, usuc si indrept bine parul. Eu am folosit uscatorul cu aer cald, si am alterat si putin cu aerul rece.
(peria mea a ramas fara coada, cam de cand am cumparat-o).


Si ca o concluzie, tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati o cantitate rezonabila de spray pentru indreptat pe par, sa il periati mult si sa il uscati.
Atentie, rezultatul nu va fi de un par 100% drept, dar as putea spune ca intr-un procent de 90--95% va fi drept si frumos, depinde si cat de mult "il lucrati". La mine doar varfurile nu s-au indreptat cu trebuie.

 Dupa jumatate de ora de aranjat (cu tot cu intreruperi), parul meu arata asa:



Tin sa precizez ca parul meu natural este ondulat - mediu

Ps: As vrea sa incerc si pieptenele pentru indreptat parul de la Avon , pentru ca s-ar putea sa intrepte varfurile mai bine decat peria rotunda.


Sper sa va placa si postarea mea de astazi si sper ca v-a fost si utila totodata. Enjoy!!

2 comentarii: