duminică, 4 mai 2014

DA! NU! POATE?! - Lac de unghii Miss Sporty LASTING COLOUR

Bună! Am revenit cu o nouă recomandare din seria „DA! NU! POATE?!'”.
Pentru că soarele își tot face apariția, m-am lăsat inspirata să vă vorbesc puțin despre Lacul de unghii de la Miss Sporty si să vă prezint superba mea nuanță care are nevoie de soare sa iși ''etaleze'' frumusețea .
Bun, și acum să fac prezentările.
Este vorba despre LASTING COLOUR de la Miss Sporty.

Ei, chiar pe ambalaj ne spun ca pensula este maxi si ca oja rezista pana la 10 zile.
Mie nu îmi rezistă pe unghii cam 4 zile, în condițiile in care orice oja nu stă mai mult de 2 zile pe unghiile mele.... 4 zile este „maximul maxim”
Eu am nuanta 380 It's my name
Prețul este cam 6 lei
Cantitate: 7 ml
Se găsește in 19 nunțeAre o consistență ușoară, subțire. Nu este acel tip de lac gros. Fiind mai subțire, se usucă și mai repede, dar pentru opacitate mare sunt necesare 2 straturi. se aplică foarte foarte ușor. Țin să precizez că și după ce se usucă, își păstrează luciul frumos, deci nu necesită și top coat.
Primul strat:

  Al doilea strat:

Am spus la inceputul postării că acest lac de unghii (ojă) are nevoie de soare ca să iși poată etala frumuețea, si aici m-am referit la irizațiile colorate pe care le are și care fac atât de specială si frumoasă această ojă. Este o nuantă SUPERBĂ , un lac de unghii bun, accesibil si abea aștept sa îmi achiziționez și alte nuanțe (pe aceasta de fapt am primit-o de la „Moș Nicolae”).
In concluzie, lacul de unghii LASTING COLOUR de la Miss Sporty are un mare DA din partea mea.
Sper ca v-am fost de folos și de data aceasta, sper să încercați aceste lacuri de unghii. Aștept părerile voastre aici pe blog si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/pages/Xtinnuta-Beauty-Blog/634934339896560?ref=hl .

2 comentarii:

  1. arată minunat oja :) și observ că au multe culori frumoase


    http://ruxandra-beauty-lover.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, chiar este minunata :). Au culori rumoase, nici nu stiu care sa fie urmatoarea :D. Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere